Protagonisme? El nou Butlletí d’Òdena, el pamflet del PSC

infoparticipa2014

He rebut el nou Butlletí amb un nou nom tan treballat en la capçalera que ara es diu Òdena. Es nota el nou disseny…

En les properes setmanes tindrem temps per analitzar a fons el contingut i els diferents aspectes aquesta nova etapa del butlletí municipal.

Ara però, em centraré en aquest primer escrit, en la vergonya que m’ha causat rebre aquest “Òdena”
Hi ha gustos per tot però de disseny ja en parlarem un altre dia.

Sorprèn una nova secció a la pàgina dos anomenada “Punt crític”. En Pau Guilera Sánchez explica aquesta nova etapa i es despatxa a gust amb un destacat que diu:

“Avui reprenem el camí que vam deixar, amb un nou caràcter marcat. Amb humilitat i, sobretot, intentant tornar als orígens que durant un temps s’han perdut bàsicament perquè diferents grups polítics durant un determinat temps han marcat una era de despropòsits i indiferències, o per la simple necessitat de ser protagonistes. Ara, una bona i nova oportunitat se’ns torna a brindar”.

Suposo que aquesta crítica de dir que durant una època el butlletí estava ple de despropòsits i indiferències i necessitat de ser protagonistes es deu referir a l’època del PSC del 2003 al 2011. Les anteriors etapes les desconec. Em temo però, tenint en compte que el Sr Guilera va ser regidor del PSC, que es refereix al Govern de CiU/ERC en le període 2011/2015.

Ser protagonista era el que feia en Guisado i el PSC. Valgui d’exemple un butlletí on hi havia més fotos de Guisado que pàgines tenia el butlletí. De veritat, comptades.

Apart, com que aquests del PSC ni es coordinem ni llegeixen i parteixen de la base que tot el que es va fer en el mandat anterior s’ha de destruir, crec que cal remarcar i destacar la voluntat de protagonisme i la maca d’objectivitat en un tema tan important com el que es troba a la pàgina 3, l’Editorial del Butlletí Òdena.

Com podreu comprovar aquest editorial està signat per l’Alcalde Guisado i amb una foto seva que més aviat sembla un selfie fet abans d’anar a dormir amb el seu smartphone nou comprat amb els diners del tots els odenencs.

EditorialPSC

Resulta però que l’Ajuntament d’Òdena va aprovar per ple i un Catàleg de Bones Pràctiques. El podeu trobar i llegir a la web municipal.

En el punt 4 del Decàleg signat per l’Ajuntament, quan parla de les publicacions municipals diu textualment:

L’editorial ha de reflectir l’opinió de la publicació i no ha d’estar signat per l’alcalde.
El PSC té tant afany de protagonisme i destil•la tan odi a tot l’anterior, que ni llegeixen i potser ni saben llegir el que han aprovat i que la mateixa web municipal publica.

En el mandat passat es van fer molts avanços en transparència fet que curiosament sempre era criticat pel PSC, segurament per pura enveja. Vam portar al Ple el Decàleg de Bones Pràctiques i vam anar millorant la informació de la web amb les possibilitats que permet l’actual aplicació. Òdena va rebre un reconeixement INFOPARTICPA2014 de mans de la Vice Presidenta del Govern de la Generalitat pels objectius aconseguits en transparència. Estàvem entre el 80 ajuntaments reconeguts d’entre els més de 940 municipis de Catalunya i era el tercer de la comarca en l’acompliment d’objectius amb més d’un 75%, per darrera de Vilanova i Masquefa. El juny passat estava a més del 80% de compliment.

Protagonisme? Com es pot ser tan cínic?

Tant és l’odi que destil•la aquest govern del PSC que en cap cas es plantegen si alguna cosa es feia bé en el mandat anterior.

Absolutament vergonyosa la poca talla d’aquest govern socialista. Eps, que a més tenim una regidora de transparència!!!

Cada vegada em sorprèn més, a la vista dels primers sis mesos de govern del PSC, que de veritat pesin més quatre tuïts i quatre frases potser ni ben explicades ni ben enteses, que l’acció de govern que es va fer en el mandat de CiU/ERC.

De veritat els odenencs consideren que aquest govern del PSC fa la seva feina i que la fa bé? Cal tenir en compte que disposa a més de l’alcalde amb més experiència del municipi!!! No ho pregunto a ningú i a tothom.

Socialistes que veuen del “bon rotllo” del govern del PSC abstenir-se de respondre, que si alguna cosa tenen sempre els governs del PSC d’Òdena és nepotisme.

NOTA 1: al peu de pàgina de la web municipal veureu que hi surt el segell INFOPARTICIPA 2014 concedit el 2014. Doncs bé, la incompetència d’aquest Govern amb regidora de transparència, regidora de comunicació i una càrrega de confiança comporta revisar poc la web i podreu comprovar que us surt una pagina errònia.

NOTA 2: a continuació podeu veure una imatge de l’editorial del darrer Butlletí L’ACCENT nr 73 on l’Editorial ni anava signat per ningú ni menys encara tenia la meva foto com alcalde. Lliçons del PSC sobre protagonisme les justes.

L'ACCENT nr 73
L’ACCENT nr 73