Contacte

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Sintagmes.cat és un espai de reflexió, on donar a conèixer com veig l’activitat de fer de regidor a Òdena i un lloc on explicar com em sento fent de regidor. No pretén pas ser un espai de debat amb lectors o ciutadans. Ara, una vegada he deixat d’estar al Govern muncipal, i per tant també de ser alcalde, l’experiència i el bagatge que m’he endut m’ajudarà a reflexionar i a expresar en aquest bloc el que penso. Tot això doncs amb una visió mes ampla.

Els meus escrits només reflecteixen les meves opinions. En cap cas els meus escrits responen a l’opinió del Grup Muncipal de CDC-Òdena que pugui tenir sobre qualsevol tema. Pot ser que la meva opinió sigui diferent de la que pugui tenir en el algun tema el Grup de CDC-Òdena donat que l’opinió de  CDC-Òdena no necessàriament s’ha de correspondre amb la meva.

Fins i tot es podria arribar a donar el cas que personalment i a nivell particular estigui en contra d’alguna decisió meva presa com a regidor. Les decisions com a càrrec electe òbviament s’han d’ajustar a dret. Però que les decisions s’hagin d’ajustar a dret no significa que estigui d’acord amb una llei o reglament que òbviament hauré de complir i que m’obliga a prendre una decisió concreta. Quan aquest cas es doni, que malauradament es donarà, intentaré, precisament en aquest bloc explicar el per què de la meva decisió com a regidor i el que penso personalment. No m’agrada l’estanquera a la Sala de Plens però hi ha d’estar per que ho mana la llei, tot i que nosaltres la vam guardar al magatzem. No m’agrada haver d’anar a 120 per una autopista però què hi farem.

Les pretensions de sintagmes.cat no impedeix que es puguin recollir opinions, comentaris o contrapunts als posts que vagi publicant.

En el formulari de contacte qui vulgui pot enviar els escrits, comentaris, opinions sobre temes relacionats amb els continguts del bloc.

Cal que els ciutadans que llegeixin aquest bloc entenguin que el bloc no és cap espai oficial municipal de comunicació amb mi respecte a temes oficials relacionats amb l’Ajuntament d’Òdena.

Em comprometo, això sí, a publicar els comentaris que arribin mitjançant el formulari d’aquesta pàgina o per correu-e a l’adreça pep @ sintagmes.cat

No publicaré cap comentari l’autor del qual no estigui degudament identificat amb el nom complet i el correu-e que serà en tots els casos verificat.

Apart de la identificació només es publicaran comentaris, rèpliques o escrits relacionats directament amb publicacions meves seguint unes mínimes normes que seguidament relaciono:

NORMES DE PARTICIPACIÓ

  • Respectar les normes bàsiques de convivència: no es publicarà cap escrit amb un contingut difamatori, obscè, insultant, que contingui amenaces o inciti a cometre qualsevol acte no permès per les lleis espanyoles.
  • Respectar la dignitat de la persones i el principi de no discriminació per motius de raça, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social.
  • Respectar la identitat: s’eliminaran els missatges que estiguin signats per persones que usurpin la identitat d’altres o que denotin una intencionalitat perversa.
  • Respectar la netiqueta pròpia d’un espai electrònic: evitar les majúscules (dóna aparença de cridar o estar enutjat), evitar reproduccions de textos d’autors aliens sense aportar comentari propi algun, citar sempre les fonts i respectar els drets d’autor, dedicar un temps a llegir els missatges dels altres usuaris i fomentar un debat fluid, etc.
  • Ajustar-se al tema de debat: no es publicaran els missatges que no s’ajustin als temes tractats en cada post o tinguin finalitats comercials (spam).
  • No se mantindrà correspondència por correu-e sobre comentaris no publicats al bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *