Ja soc l’Alcalde d’Òdena

EleccioAlcaldeDissabte dia 8 de juny serà un dia recordat per mi durant tota la vida. El Ple de l’Ajuntament d’Òdena em va escollir com Alcalde d’Òdena.
Del que un dia de la primavera de 2008 em vaig proposar fins ara han passat moltes coses, anys fins i tot.
Tot i que ara se’m girarà encara més feina intentaré anar penjant escrits al bloc SINTAGMES.CAT. Reconec que des de Nadal no havia publicat res i demano disculpes als seguidors del bloc. També és cert que el twitter m’agrada molt per la immediatesa que té i també per la difusió que té a l’hora de dir el que penso.
Seguiré amb el twitter.
He de dir però que he reorganitzat una mica el fet de tenir dos twitters. L’usuari @stgmes, associat a SINTAGMES.CAT quedarà ara suspès de manera temporal fins ves a saber quan.
A partir d’ara, mentre sigui l’Alcalde d’Òdena, utilitzaré única i exclusivament el twitter @pepsolev
En aquest post trobareu adjunt el discurs que vaig fer en ple d’elecció d’alcalde per si algú vol conèixer una mica com ha anat tot això d’arribar a ser alcalde d’Òdena. Explico també una mica d’història meva.
Tampoc podia faltar en el discurs una mica de repàs del que hem fet des del govern d’Òdena aquests dos primers anys. Val a dir que s’han fet moltes coses i en tenim una pila en marxa.
El Carles Casanova, d’Esquerra, ha estat l’alcalde dels dos primers anys de mandat i ara em toca a mi. Ho vaig fer en el ple, però em reitero aquí, agraeixo enormement la feina del Carles i la confiança que m’ha tingut, que espero haver correspost amb la mateixa confiança.
Gràcies a les persones que aquell 22 de maig de 2011 van confiar amb mi i amb la candidatura que encapçalava. Espero no defraudar-vos.
Als que no em van votar, espero poder-vos convèncer amb el treball i la dedicació per fer de tot el municipi d’Òdena un bon lloc per viure.
Espero no defraudar, ni als uns ni als altres.

 

PLE EXTRAORDINARI ELECCIÓ ALCALDE