I els polítics quan treballen? La meva agenda

Deia el programa electoral amb el qual vaig presentar-me a les passades eleccions, i així ho explicava també en els actes electorals, que la meva agenda relacionada amb l’activitat pública com a regidor o com alcalde seria pública.

La posada en marxa del bloc m’ha permès complir amb aquesta promesa. La meva voluntat seria que l’agenda de tot l’equip de govern estigués a l’abast de tots els ciutadans. De moment el pressupost que ens hem trobat aprovat per l’anterior govern no ens permet modificar la web oficial.

En qualsevol cas la tecnologia és actualment tan econòmica i el Tari és un tio tan genial, que ha estat fàcil posar una agenda al bloc.

A l’AGENDA hi posaré totes les reunions amb ciutadans, tècnics externs a l’ajuntament, politics d’altres institucions i altres cites que formin part de la meva agenda política.

A l’agenda no hi constaran les nombroses reunions que es fan dins l’Ajuntament amb els diferents tècnics o personal administratiu ja que crec que no tenen rellevància de cara al ciutadà per formar part de l’activitat diària. Si en algun moment hi ha alguna reunió interna rellevant segur que també l’esmentaré.

Crec que els ciutadans tenen dret a conèixer què fem els polítics.

Qui vulgui conèixer la meva agenda municipal la trobarà al menú de l’esquerra.

 

NOTA: Algunes de les persones amb poca feina i que estan enfadades amb mi per que estic a l’ajuntament s’ha afanyat a dir que treballo molt poc ja que l’horari que la web de l’ajuntament diu que dedico a l’atenció al públic és els dijous de 10 a 1. De fet qualsevol ciutadà pot demanar hora directament a atenció telefònica de l’ajuntament o enviar-me un correu-e a la meva adreça que trobareu aquí demanant hora per tenir una reunió. El meu horari és ample i sempre que sigui possible m’adaptaré a les necessitats del ciutadà, sigui dijous o dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *